Гарбузова олія холодного віджиму в Україні - купити | Waily
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Ваш кошик порожній!

Олія гарбузова холодного від�..
Олія гарбузова холодного віджиму 100 млЕнергетична цінність на 100 г : 896 ккал. Поживна цінність на 100 г : жири 99,5 г Вітамінно-мінеральний складЖирні кислоти - Omega-3, Omega-6, Omega-9;      Більше 50-ти макро- і мікроелементів (Zn, Mg, Se, Ca, ..
270.00 грн.
Олія гарбузова холодного віджиму 100 млЕнергетична цінність на 100 г : 896 ккал. Поживна цінність на 100 г : жири 99,5 г Вітамінно-мінеральний складЖирні кислоти - Omega-3, Omega-6, Omega-9;      Більше 50-ти макро- і мікроелементів (Zn, Mg, Se, Ca, ..
270.00 грн.
Гарбузова олія холодного від�..
Гарбузова олія холодного віджимання виготовляється на крафтовому виробництві компанії Waily. Ми використовуємо якісну сировину, яка за допомогою гідравлічного вертикального пресу перетворюється на високоякісну олію. Продукт має унікальний вітамінно-мінеральний склад: Omega - 3, Omega - 6, Omega - 9,..
590.00 грн.
Гарбузова олія холодного віджимання виготовляється на крафтовому виробництві компанії Waily. Ми використовуємо якісну сировину, яка за допомогою гідравлічного вертикального пресу перетворюється на високоякісну олію. Продукт має унікальний вітамінно-мінеральний склад: Omega - 3, Omega - 6, Omega - 9,..
590.00 грн.

Гарбузова

Гарбузова олія

Сировиною для виробництва гарбузової олії є гарбузове насіння. Використовувана у виробництві Waily технологія холодного пресування дає змогу зберегти цінні властивості олії, а також її смак. За браком термічної обробки значно зменшує кількість олії на виході, проте продукт зберігає всі корисні речовини. Гарбузова олія помаранчево-коричневого кольору з легким горіховим і гарбузовим ароматом.


Вітамінно-мінеральний склад

  1. Жирні кислоти — Omega — 3, Omega — 6, Omega — 9;

  2. Більш ніж 50 макро- і мікроелементів (Zn, Mg, Se, Ca, P, Cu та ін.);

  3. Вітаміни — A, Е; T, K, C, P, B — complex і ін.;

  4. Комплекс амінокислот.


Гарбузова олія — корисні властивості

  • Кулінарні

Олія з насіння гарбуза має відмінні ароматичні і смакові характеристики. Завдяки наявності рослинних білків і жирів є дуже цінним харчовим продуктом для вегетаріанців. Гарбузову олію можна використовувати для:

  1. гарнірів — макаронів, рису, картоплі;

  2. тушкованих овочів;

  3. різних салатів і супів.

  4. м’ясних блюд;

  5. соусів;

  6. приготування десертів, додавати у солодку начинку.

Не рекомендується використовувати гарбузову олію для жаріння і взагалі піддавати її тепловому впливу, оскільки це змінює смакові якості продукту і вбиває корисні речовини.

  • Косметичні

  1. Олія використовується для зміцнення волосся, надає їм блиску, м’якості і сприяє їх відновленню. 

  2. Продукт надає шкірі протизапальну, знеболювальну і протиалергічну дію. 

  3. У досить короткі терміни допомагає відновити захисну функцію шкірної тканини й чинить поживну дію. 

  4. Рекомендується використовувати для сухої, чутливої шкіри, а також для її омолодження.

  • Медичні

  1. Покращує роботу серцево-судинної, ендокринної, нервової і травної систем.

  2. Підтримання гормонального балансу й покращення роботи статевої системи.

  3. Очищає організм від канцерогенних речовин.

  4. Усуває ерозивно-виразкові ушкодження слизової оболонки, допомагає у боротьбі з травматичними ушкодженнями шкіри.


Гарбузова олія — спосіб застосування

  1. Гарбузова олія має жовчогінну властивість, її застосовують при холециститі, застійних явищах у жовчному міхурі. Приймати по 0,5–1 ст. л. за годину до їжі впродовж півмісяця.

Для виведення глистів продукт рекомендується приймати впродовж двох тижнів по 1 ч.л. три рази на день.