Мигдальне борошно купити в Україні | Waily
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Ваш кошик порожній!

Борошно горіха мигдалевого 500..
Борошно горіха мигдалевого 500 гЕнергетична цінність на 100 г: 602 ккал.● Харчова цінність на 100 г: білки - 25,8 г, жири - 54,5 г, вуглеводи - 13 г. ● Вітамінно-мінеральний склад● Вітаміни: F, A, Е, D, B-complex, K .;      ● Мікро-, макрое..
300.00 грн.
Борошно горіха мигдалевого 500 гЕнергетична цінність на 100 г: 602 ккал.● Харчова цінність на 100 г: білки - 25,8 г, жири - 54,5 г, вуглеводи - 13 г. ● Вітамінно-мінеральний склад● Вітаміни: F, A, Е, D, B-complex, K .;      ● Мікро-, макрое..
300.00 грн.

Борошно мигдалеве

Мигдалеве борошно

Продукт являє собою подрібнені горіхи мигдалевого дерева, які спочатку висушуються, далі перемелюють до стану однорідної маси. Поживність мигдалевого борошна значно вища, ніж пшеничного. Сировиною служать горіхи, з яких було отримано олію шляхом холодного віджиму. Це дозволяє уникнути термічного впливу на продукт і зберегти його корисний склад.

 

Вітамінно-мінеральний склад

Вітаміни - F, A, вітаміни групи В, E, K, D.      

Мікро-, макроелементи: Zn, Ca, Mg, Fe, Mg, Mn, K, S.      

Жирні кислоти: ОMEGA-3, ОMEGA-6, ОMEGA-9, комплекс амінокислот.      

У складі мигдалевого борошна немає глютену, тому вона не викликає алергічної реакції.

 

Мигдалеве борошно - корисні властивості

За своїм хімічним складом мигдальне борошно - це один з найбільш корисних харчових продуктів. Наявність клітковини в складі сприяє повільному переварюванню, стримує почуття голоду.

Регулярне вживання мигдального борошна:

  1. Покращує перистальтику кишечника, допомагає в боротьбі з діареєю, запорами завдяки великому вмісту в складі клітковини.

  2. Запобігає виникненню хвороб серця і ускладнень серцево-судинної системи.

  3. Підвищує щільність кісток, запобігає виникненню остеопорозу завдяки вмісту в складі кальцію, магнію і заліза.

  4. Дає надійний захист мембран клітин. Велика концентрація в складі вітаміну Е захищає клітини від ушкодження вільними радикалами.

  5. Покращує стан шкіри - вітаміни А і Е в мигдальної борошні сприяють регенерації клітин, сприяють виробленню колагену і допомагають

 

Спосіб застосування

  1. Мигдалеве борошно використовується переважно для приготування кондитерських виробів - бісквітів, тістечок, макарун, марципану, горіхових цукерок та інших солодощів.

  2. Завдяки високому вмісту жиру в випічку на основі мигдалевого борошна можна додавати менше жирів.