Борошно розторопші купити в Україні | Waily
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Ваш кошик порожній!

Борошно розторопші 500 г Ене..
Борошно розторопші 500 г Енергетична цінність на 100 г : 276 кКал.● Харчова цінність на 100 г: білки - 22 г, жири -10 г, вуглеводи - 11 г. ● Вітамінно-мінеральний склад● Вітаміни - P, A, D, E, K і В-complex.      ● Мікро- , м..
130.00 грн.
Борошно розторопші 500 г Енергетична цінність на 100 г : 276 кКал.● Харчова цінність на 100 г: білки - 22 г, жири -10 г, вуглеводи - 11 г. ● Вітамінно-мінеральний склад● Вітаміни - P, A, D, E, K і В-complex.      ● Мікро- , м..
130.00 грн.

Борошно розторопші

Борошно розторопші

Борошно розторопші - це порошок з дрібно меленого насіння рослини Silybum. Процес виготовлення не відрізняється від технології отримання інших борошняних сортів. Ми використовуємо екологічно чиста сировина, що дозволяє виробляти продукт з цінних складом. Технологія виробництва Waily - це відсутність термічної і хімічної обробки сировини. На виході виходить якісний і корисний продукт.

 

Вітамінно-мінеральний склад

Вітаміни - P, A, D, E, K і В-complex.      

Мікро- , макроелементі : Mg, Ca, Mn, Fe, Zn, Se, Cu, Cr, Al, V, B.      

Жирні кислоти : Omega-6, Omega-9, біологічно активні речовини, комплекс амінокислот, антибактеріальну речовину - хлорофіл і гепатопротектор силімарин.      

 

Борошно розторопші - корисні властивості

Борошно розторопші унікальне за своїм складом, так як містить дуже важливу біологічно активна речовина - силімарин. Силімарин забезпечує захист і підтримку печінки - зменшує вогнища запалення, нейтралізує і виводить токсичні речовини, використовується в комплексній терапії захворювань печінки. 

Регулярно приймати борошно з насіння розторопші необхідно при:

  1. Цукровому діабеті - склад розторопші сприяє нормалізації рівня глюкози в крові.

  2. Акне і регулярних висипаннях - антиокислювальні і антизапальні властивості рослини допомагають у боротьбі з висипаннями.

  3. Боротьбі з раком - розторопша покращує загальний стан організму після променевої терапії.

  4. Годуванні - продукт стимулює лактацію у годуючих жінок.

  5. При віковому зниженні функцій головного мозку, допомагає в боротьбі з Альцгеймером, хворобою Паркінсона і атеросклерозом.

 

Спосіб застосування

Борошно розторопші можна використовувати для випікання хлібобулочних виробів, додавати в супи, соуси, гарніри та інші страви. Також продукт можна окремо приймати як профілактичний засіб в чистому вигляді не більше 2 ст. л. 1 раз на день натщесерце, запиваючи водою, роблячи перерви в прийомі.