theme742
Борошно розторопші
Борошно розторопші - це порошок з дрібно меленого насіння рослини Silybum. Процес виготовлення не відрізняється від технології отримання інших борошняних сортів. Ми використовуємо екологічно чиста сировина, що дозволяє виробляти продукт з цінних складом. Технологія виробництва Waily - це відсутність термічної і хімічної обробки сировини. На виході виходить якісний і корисний продукт.
Вітамінно-мінеральний склад
● Вітаміни - P, A, D, E, K і В-complex.
● Мікро- , макроелементі : Mg, Ca, Mn, Fe, Zn, Se, Cu, Cr, Al, V, B.
● Жирні кислоти : Omega-6, Omega-9, біологічно активні речовини, комплекс амінокислот, антибактеріальну речовину - хлорофіл і гепатопротектор силімарин.
Борошно розторопші - корисні властивості
Борошно розторопші унікальне за своїм складом, так як містить дуже важливу біологічно активна речовина - силімарин. Силімарин забезпечує захист і підтримку печінки - зменшує вогнища запалення, нейтралізує і виводить токсичні речовини, використовується в комплексній терапії захворювань печінки.
Регулярно приймати борошно з насіння розторопші необхідно при:
Цукровому діабеті - склад розторопші сприяє нормалізації рівня глюкози в крові.
Акне і регулярних висипаннях - антиокислювальні і антизапальні властивості рослини допомагають у боротьбі з висипаннями.
Боротьбі з раком - розторопша покращує загальний стан організму після променевої терапії.
Годуванні - продукт стимулює лактацію у годуючих жінок.
При віковому зниженні функцій головного мозку, допомагає в боротьбі з Альцгеймером, хворобою Паркінсона і атеросклерозом.
Спосіб застосування
Борошно розторопші можна використовувати для випікання хлібобулочних виробів, додавати в супи, соуси, гарніри та інші страви. Також продукт можна окремо приймати як профілактичний засіб в чистому вигляді не більше 2 ст. л. 1 раз на день натщесерце, запиваючи водою, роблячи перерви в прийомі.