theme742
Гарбузове знежирене насіння
Користь гарбузового знежиреного насіння була відома ще кілька століть тому. Сьогодні продукт все більше користується попитом у поціновувачів здорового харчування. В результаті вичавки олії з насіння гарбуза виходить гарбузова макуха. Так як ми використовуємо технологію холодного віджиму дубовим пресом, в макусі залишаються всі корисні речовини. Продукт не піддається термічній і хімічній обробці.
Вітамінно-мінеральний склад
● Вітаміни - рекордсмен за змістом A, Е; T, K, C, P, B-complex;
● Мікро-, макроелементи (більше 50-ти) основні: Zn, Mg, Se, К, Fe, Ca, P, Cu;
● Жирні кислоти: Omega-3, Omega-6, Omega-9, комплекс амінокислот.
Гарбузове знежирене насіння - користь
Цей продукт стане відмінним доповненням в раціоні людей, з великим фізичним навантаженням, тому що містить 45% білка. Залишки олійних жирів поліпшують стан шкірного і волосяного покривів.
Введення гарбузової макухи в раціон сприяє:
➢ Профілактики гельмінтозу.
➢ Нормалізації водно-сольового балансу організму.
➢ Висновку токсинів.
➢ Регенерації слизової оболонки і шкірних покривів.
➢ Зниженню рівня холестерину.
➢ Зниженню зайвої ваги.
➢ Підвищенню потенції.
➢ Поліпшенню мозкової активності, підвищенню працездатності.
Спосіб застосування
Продукт використовується переважно як добавка до рідких каш, вітамінних коктейлів, смузі.
Часто гарбузову макуху додають під час приготування котлет в паніровці, а також як добавку в тісто.
Макуха також вживається в поєднанні з кисломолочними продуктами - молоком, кефіром, йогуртом. Для цього макуха заливається і настоюється, після її набухання - продукт готовий до вживання.
Перед вживанням гарбузової макухи для її ефективного засвоєння рекомендуємо збити продукт блендером.