Натуральний жмих “мікс салатний” - купити в Україні | Waily
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Ваш кошик порожній!

Мікс Знежиреного насіння для ..
Мікс Знежиреного насіння для салатів (льон+кунжут+гарбуз)Cуміш знежиреного насіння від Вейлі — це жмихи гарбузового, кунжутного та лляного насіння, що містять від 30% до 50% білка та від 5% до 20% клітковини з цілим джерелом корисних вітамінів та мікроелементів. Усе це завдяки тому, що наш жмих б..
60.00 грн.
Мікс Знежиреного насіння для салатів (льон+кунжут+гарбуз)Cуміш знежиреного насіння від Вейлі — це жмихи гарбузового, кунжутного та лляного насіння, що містять від 30% до 50% білка та від 5% до 20% клітковини з цілим джерелом корисних вітамінів та мікроелементів. Усе це завдяки тому, що наш жмих б..
60.00 грн.

Мікс знежиреного насіння

Мікс Знежиреного насіння для салатів  

(льон+кунжут+гарбуз)


●Енергетична цінність на 100 г: 455 кКал.

●Харчова цінність на 100 г: білки - 27,9 гр., Жири - 32 гр., Вуглеводи - 16 гр.

 

●Вітамінно-мінеральний склад

—Вітаміни: A, Е, F, D, C, T, K, C, P, B - complex.      

—Мікро-, макроелементи : Zn, Mg, Se, Si, К, Fe, Ca, P, Cu.      

—Жирні кислоти: Omega - 3, Omega - 6, Omega - 9 і комплекс амінокислот.      

 

●Користь:

—мікс жмихів сприяє очищенню організму, нормалізації роботи травної системи, зниження ваги тіла, стабілізації рівня цукру в крові.      

—має виражену протипаразитарну властивість за рахунок наявності кукурбітину.      

—є цінним джерелом протеїну, вміст якого становить не менше 40%; підвищує імунітет, перешкоджає виникненню запальних процесів.      

—покращує стан шкіри і волосся, сприяє зміцненню кісткової і хрящової тканин, підвищує розумову і фізичну працездатність.      

 

●Рекомендації щодо застосування: знежирені насіння можна використовувати для приготування різноманітної випічки та додавати до салатів, смузі і в інші страви. Щоденне споживання міксу макухи (2-3 ст.л.) повністю насичує організм необхідними компонентами. Перед застосуванням для більш ефективного засвоєння рекомендуємо подрібнити в блендері або кавомолці.

 

●Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище +28 ℃ і відносній вологості до 70%.

 

●Протипоказання: індивідуальна непереносимість окремих компонентів продукту; кунжутне насіння можуть викликати алергічні реакції і непереносимість.