theme742
Мікс Знежиреного насіння для салатів
(льон+кунжут+гарбуз)
●Енергетична цінність на 100 г: 455 кКал.
●Харчова цінність на 100 г: білки - 27,9 гр., Жири - 32 гр., Вуглеводи - 16 гр.
●Вітамінно-мінеральний склад
—Вітаміни: A, Е, F, D, C, T, K, C, P, B - complex.
—Мікро-, макроелементи : Zn, Mg, Se, Si, К, Fe, Ca, P, Cu.
—Жирні кислоти: Omega - 3, Omega - 6, Omega - 9 і комплекс амінокислот.
●Користь:
—мікс жмихів сприяє очищенню організму, нормалізації роботи травної системи, зниження ваги тіла, стабілізації рівня цукру в крові.
—має виражену протипаразитарну властивість за рахунок наявності кукурбітину.
—є цінним джерелом протеїну, вміст якого становить не менше 40%; підвищує імунітет, перешкоджає виникненню запальних процесів.
—покращує стан шкіри і волосся, сприяє зміцненню кісткової і хрящової тканин, підвищує розумову і фізичну працездатність.
●Рекомендації щодо застосування: знежирені насіння можна використовувати для приготування різноманітної випічки та додавати до салатів, смузі і в інші страви. Щоденне споживання міксу макухи (2-3 ст.л.) повністю насичує організм необхідними компонентами. Перед застосуванням для більш ефективного засвоєння рекомендуємо подрібнити в блендері або кавомолці.
●Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище +28 ℃ і відносній вологості до 70%.
●Протипоказання: індивідуальна непереносимість окремих компонентів продукту; кунжутне насіння можуть викликати алергічні реакції і непереносимість.