Натуральна лляний жмих - купити в Україні | Waily
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Ваш кошик порожній!

Льняне Знежирене насіння●Ен..
Льняне Знежирене насіння●Енергетична цінність на 100 г: 270 ккал.●Харчова цінність на 100 г: білки - 32 г, жири - 13 г, вуглеводи - 11 г. ●Вітамінно-мінеральний склад—Вітаміни: F, A, Е, D, B-complex, K.      —Мікро-, макроелементи: K, Zn, Fe, Mg, P і ін.      —Жирн..
40.00 грн.
Льняне Знежирене насіння●Енергетична цінність на 100 г: 270 ккал.●Харчова цінність на 100 г: білки - 32 г, жири - 13 г, вуглеводи - 11 г. ●Вітамінно-мінеральний склад—Вітаміни: F, A, Е, D, B-complex, K.      —Мікро-, макроелементи: K, Zn, Fe, Mg, P і ін.      —Жирн..
40.00 грн.

Льняне знежирене насіння

Льняне знежирене насіння


Льняне знежирене насіння є дієтичним продуктом, третина якого - це протеїн. Продукт має м'яко виражений аромат лляного насіння і сірувато-коричневий колір. Льняне знежирене насіння - це продукт, який залишається після вичавлювання олії з насіння льону. Для отримання олії ми використовуємо технологію холодного віджиму, яка дозволяє зберегти всі корисні речовини, оскільки ми не ставимо під сировину хімічним і теплового впливу.

 

Вітамінно-мінеральний склад

Вітаміни: F, A, Е, D, B-complex, K.      

Мікро-, макроелементи: K, Zn, Fe, Mg, P і ін.      

Жирні кислоти: рекордсмен за змістом Omega-3 (60%), Omega-6, Omega-9 і комплекс амінокислот.      

 

Льняне знежирене насіння - корисні властивості

Речовини, що містяться в лляній макусі, знижують ризик виникнення інсульту, покращують роботу серцево-судинної системи.

Регулярне вживання лляної макухи:

➢ Покращує репродуктивне жіноче здоров'я, завдяки унікальним властивості фітоестрогенів.      

➢ Служить профілактикою онкологічних захворювань.      

➢ Нормалізує обмін речовин, допомагає в боротьбі з ожирінням.      

➢ Допомагає в боротьбі з алергічними реакціями, цукровий діабет.      

➢ Виводить з організму всі шлаки.      

➢ Покращує роботу щитовидної залози і печінки, а також всього шлунково-кишкового тракту.      

 

Спосіб застосування

  1. Лляний жмих часто використовують для приготування корисних і смачних страв - салатів, смузі, випічки, супів, каш, оздоровчих коктейлів.

  2. Додавання жмиху в випічку робить її золотистою і ароматною.

  3. Лляний жмих також приймається в поєднанні з кефіром або йогуртом. Як профілактичний засіб на щоденній основі приймати не більше 2-3 ст. ложок. 

  4. Для більш ефективного використання перед прийомом рекомендуємо подрібнити кавоваркою або блендером.