theme742
Льняне знежирене насіння
Льняне знежирене насіння є дієтичним продуктом, третина якого - це протеїн. Продукт має м'яко виражений аромат лляного насіння і сірувато-коричневий колір. Льняне знежирене насіння - це продукт, який залишається після вичавлювання олії з насіння льону. Для отримання олії ми використовуємо технологію холодного віджиму, яка дозволяє зберегти всі корисні речовини, оскільки ми не ставимо під сировину хімічним і теплового впливу.
Вітамінно-мінеральний склад
● Вітаміни: F, A, Е, D, B-complex, K.
● Мікро-, макроелементи: K, Zn, Fe, Mg, P і ін.
● Жирні кислоти: рекордсмен за змістом Omega-3 (60%), Omega-6, Omega-9 і комплекс амінокислот.
Льняне знежирене насіння - корисні властивості
Речовини, що містяться в лляній макусі, знижують ризик виникнення інсульту, покращують роботу серцево-судинної системи.
Регулярне вживання лляної макухи:
➢ Покращує репродуктивне жіноче здоров'я, завдяки унікальним властивості фітоестрогенів.
➢ Служить профілактикою онкологічних захворювань.
➢ Нормалізує обмін речовин, допомагає в боротьбі з ожирінням.
➢ Допомагає в боротьбі з алергічними реакціями, цукровий діабет.
➢ Виводить з організму всі шлаки.
➢ Покращує роботу щитовидної залози і печінки, а також всього шлунково-кишкового тракту.
Спосіб застосування
Лляний жмих часто використовують для приготування корисних і смачних страв - салатів, смузі, випічки, супів, каш, оздоровчих коктейлів.
Додавання жмиху в випічку робить її золотистою і ароматною.
Лляний жмих також приймається в поєднанні з кефіром або йогуртом. Як профілактичний засіб на щоденній основі приймати не більше 2-3 ст. ложок.
Для більш ефективного використання перед прийомом рекомендуємо подрібнити кавоваркою або блендером.