theme742
Конопляне борошно
З високоцінного конопляного насіння "Cánnabis satíva" виготовляється не тільки олія, а й борошно. Ця харчова культура користується великим попитом протягом багатьох століть. Сировиною для виготовлення служать насіння, з яких вже отримано масло шляхом холодного пресування. На всіх етапах роботи з сировиною, ми уникаємо термічного і хімічного впливу. Це дозволяє виготовляти повністю екологічний продукт, який зберігає свій корисний склад. Конопляне борошно має незвичайний оливковий колір і легкий горіховий аромат.
Вітамінно-мінеральні властивості
● Вітаміни: F, A, вітаміни групи В, E, K, D.
● Мікро-, макроелементи: Zn, Ca, Mg, Fe, Mg, Mn, K, S.
● Жирні кислоти : ОMEGA-3, ОMEGA-6, ОMEGA-9, комплекс амінокислот і антибактеріальну речовину - хлорофіл.
Конопляне борошно - корисні властивості
Регулярне вживання конопляного борошна необхідно:
Для підвищення розумової і фізичної працездатності, поліпшення пам'яті.
Для поліпшення роботи кишечника, печінки і нормалізації обміну речовин. Грубі харчові волокна в складі борошна допомагають очистити шлунково-кишкового тракту, а також чинять протигельмінтну дію.
У разі виснаження нервової системи конопляне борошно допомагає розслабленню, відновленню після втоми.
Для поліпшення процесу лактації та прискорення відновлення після пологів.
Як профілактичний засіб використовується проти чоловічого безпліддя, простатиту.
Спосіб застосування
Продукт відмінно доповнить смузі, стане добавкою до гарніру або першої страви.
Конопляне борошно використовується для приготування підлив, як загущувач до соусів, як панірування для котлет, овочів і м'яса.
Крім кулінарії, конопляне борошно використовується як косметичний засіб - як добавка до домашніх масок, скраб для очищення пір.