theme742
Гарбузова олія
Сировиною для виробництва гарбузової олії є гарбузове насіння. Використовувана у виробництві Waily технологія холодного пресування дає змогу зберегти цінні властивості олії, а також її смак. За браком термічної обробки значно зменшує кількість олії на виході, проте продукт зберігає всі корисні речовини. Гарбузова олія помаранчево-коричневого кольору з легким горіховим і гарбузовим ароматом.
Вітамінно-мінеральний склад
Жирні кислоти — Omega — 3, Omega — 6, Omega — 9;
Більш ніж 50 макро- і мікроелементів (Zn, Mg, Se, Ca, P, Cu та ін.);
Вітаміни — A, Е; T, K, C, P, B — complex і ін.;
Комплекс амінокислот.
Гарбузова олія — корисні властивості
Кулінарні
Олія з насіння гарбуза має відмінні ароматичні і смакові характеристики. Завдяки наявності рослинних білків і жирів є дуже цінним харчовим продуктом для вегетаріанців. Гарбузову олію можна використовувати для:
гарнірів — макаронів, рису, картоплі;
тушкованих овочів;
різних салатів і супів.
м’ясних блюд;
соусів;
приготування десертів, додавати у солодку начинку.
Не рекомендується використовувати гарбузову олію для жаріння і взагалі піддавати її тепловому впливу, оскільки це змінює смакові якості продукту і вбиває корисні речовини.
Косметичні
Олія використовується для зміцнення волосся, надає їм блиску, м’якості і сприяє їх відновленню.
Продукт надає шкірі протизапальну, знеболювальну і протиалергічну дію.
У досить короткі терміни допомагає відновити захисну функцію шкірної тканини й чинить поживну дію.
Рекомендується використовувати для сухої, чутливої шкіри, а також для її омолодження.
Медичні
Покращує роботу серцево-судинної, ендокринної, нервової і травної систем.
Підтримання гормонального балансу й покращення роботи статевої системи.
Очищає організм від канцерогенних речовин.
Усуває ерозивно-виразкові ушкодження слизової оболонки, допомагає у боротьбі з травматичними ушкодженнями шкіри.
Гарбузова олія — спосіб застосування
Гарбузова олія має жовчогінну властивість, її застосовують при холециститі, застійних явищах у жовчному міхурі. Приймати по 0,5–1 ст. л. за годину до їжі впродовж півмісяця.
Для виведення глистів продукт рекомендується приймати впродовж двох тижнів по 1 ч.л. три рази на день.