Гарбузова олія холодного віджиму в Україні - купити | Waily
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Ваш кошик порожній!

Олія гарбузова холодного від..
Олія гарбузова холодного віджиму 100 млЕнергетична цінність на 100 г : 896 ккал. Поживна цінність на 100 г : жири 99,5 г Вітамінно-мінеральний складЖирні кислоти - Omega-3, Omega-6, Omega-9;      Більше 50-ти макро- і мікроелементів (Zn, Mg, Se, Ca, ..
270.00 грн.
Олія гарбузова холодного віджиму 100 млЕнергетична цінність на 100 г : 896 ккал. Поживна цінність на 100 г : жири 99,5 г Вітамінно-мінеральний складЖирні кислоти - Omega-3, Omega-6, Omega-9;      Більше 50-ти макро- і мікроелементів (Zn, Mg, Se, Ca, ..
270.00 грн.
Гарбузова олія холодного від..
Гарбузова олія холодного віджимання виготовляється на крафтовому виробництві компанії Waily. Ми використовуємо якісну сировину, яка за допомогою гідравлічного вертикального пресу перетворюється на високоякісну олію. Продукт має унікальний вітамінно-мінеральний склад: Omega - 3, Omega - 6, Omega - 9,..
590.00 грн.
Гарбузова олія холодного віджимання виготовляється на крафтовому виробництві компанії Waily. Ми використовуємо якісну сировину, яка за допомогою гідравлічного вертикального пресу перетворюється на високоякісну олію. Продукт має унікальний вітамінно-мінеральний склад: Omega - 3, Omega - 6, Omega - 9,..
590.00 грн.

Гарбузова

Гарбузова олія

Сировиною для виробництва гарбузової олії є гарбузове насіння. Використовувана у виробництві Waily технологія холодного пресування дає змогу зберегти цінні властивості олії, а також її смак. За браком термічної обробки значно зменшує кількість олії на виході, проте продукт зберігає всі корисні речовини. Гарбузова олія помаранчево-коричневого кольору з легким горіховим і гарбузовим ароматом.


Вітамінно-мінеральний склад

  1. Жирні кислоти — Omega — 3, Omega — 6, Omega — 9;

  2. Більш ніж 50 макро- і мікроелементів (Zn, Mg, Se, Ca, P, Cu та ін.);

  3. Вітаміни — A, Е; T, K, C, P, B — complex і ін.;

  4. Комплекс амінокислот.


Гарбузова олія — корисні властивості

  • Кулінарні

Олія з насіння гарбуза має відмінні ароматичні і смакові характеристики. Завдяки наявності рослинних білків і жирів є дуже цінним харчовим продуктом для вегетаріанців. Гарбузову олію можна використовувати для:

  1. гарнірів — макаронів, рису, картоплі;

  2. тушкованих овочів;

  3. різних салатів і супів.

  4. м’ясних блюд;

  5. соусів;

  6. приготування десертів, додавати у солодку начинку.

Не рекомендується використовувати гарбузову олію для жаріння і взагалі піддавати її тепловому впливу, оскільки це змінює смакові якості продукту і вбиває корисні речовини.

  • Косметичні

  1. Олія використовується для зміцнення волосся, надає їм блиску, м’якості і сприяє їх відновленню. 

  2. Продукт надає шкірі протизапальну, знеболювальну і протиалергічну дію. 

  3. У досить короткі терміни допомагає відновити захисну функцію шкірної тканини й чинить поживну дію. 

  4. Рекомендується використовувати для сухої, чутливої шкіри, а також для її омолодження.

  • Медичні

  1. Покращує роботу серцево-судинної, ендокринної, нервової і травної систем.

  2. Підтримання гормонального балансу й покращення роботи статевої системи.

  3. Очищає організм від канцерогенних речовин.

  4. Усуває ерозивно-виразкові ушкодження слизової оболонки, допомагає у боротьбі з травматичними ушкодженнями шкіри.


Гарбузова олія — спосіб застосування

  1. Гарбузова олія має жовчогінну властивість, її застосовують при холециститі, застійних явищах у жовчному міхурі. Приймати по 0,5–1 ст. л. за годину до їжі впродовж півмісяця.

Для виведення глистів продукт рекомендується приймати впродовж двох тижнів по 1 ч.л. три рази на день.