theme742
Антигельмінтна детокс-суміш
Харчові волокна необхідно вживати щодня - це важлива дієтична складова раціону людини. Клітковина - продукт рослинного походження, зустрічається в стінках клітин рослин, де виконує функцію скелета. Антигельмінтна детокс-суміш, яка включає в себе клітковину, проводить чистку організму на тканинному рівні. В якості сировини використовуються тільки рослинні продукти, які не проходять термічної або хімічної обробки.
Вітамінно-мінеральний склад
Вітаміни: A, C, D, E, K, B-комплекс.
Мікро-, макроелементи: Ca, K, P, Zn, Fe, Se і ін.
Жирні кислоти: Omega-3, Omega-6, Omega-9.
Також містить комплекс амінокислот.
Склад і корисні властивості антигельминтной детокс-суміші
Гарбузове насіння - багаті вітамінами А і Е, які відповідають за молодість шкіри, здоров'я нігтів і волосся, є хорошим джерелом магнію, марганцю, заліза, цинку і міді.
Клітковина насіння кунжуту, кокоса і волоського горіха - сприяє поліпшенню травлення, прискоренню процесу просування їжі, активізує і стабілізує роботу шлунка і кишечника, допомагає запобігти запори.
Чорний кмин - посилює виділення жовчі, має послаблюючу ефектом, підвищує загальний тонус і покращує працездатність, заряджає енергією.
Гвоздика - забезпечує профілактику лейкемії та інших хвороб крові, виводить токсини, має заспокійливий ефект, стимулює вироблення травних соків і нормалізує травлення їжі.
Куркума - попереджає рак молочної залози, допомагає в боротьбі з раковими захворюваннями, допомагає боротися з вірусами і поганими бактеріями. Куркума нормалізує роботу травної системи, нирок, жовчного міхура, корисна при різних запаленнях.
Коли і як вживати детокс-суміш?
Антигельмінтна детокс-суміш застосовується в наступних цілях:
боротьба з кишковими паразитами;
виведення токсинів і шлаків;
нормалізація обміну речовин;
нормалізація роботи серцево-судинної системи.
Антигельмінтна детокс-суміш відмінно підходить для всіх видів харчування (веганського, дієтичного, спортивного та ін). Її можна додавати в смузі, каші, салати, супи або приймати вранці / ввечері по 2-3 столових ложки з водою. Вживаючи клітковину, необхідно збільшити кількість споживаної рідини в загальному раціоні.